X
تبلیغات
رایتل

دلانه های بارانی

شنبه 14 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 11:24 ق.ظ

غذای دیروز

سلام 

خب 

طاعاتتون قبول. 

ان شاالله که روزهای ماه رمضان به خیر و برکت سپری بشه. 

از آنجاییکه در تعطبلات تابستانی یک عدد بانوی فراغ بال در خدمت خانواده است!از اول ماه رمضان برا خودم و مامان پخت و پز رو تقسیم کردم که عزیزان از دستپخت بنده بی نصیب نمونند و به مادرجان اعلام کردم که : افطاری با منِ ‌و سحری بعهده مادر جان. 

و به این ترتیب یه برنامه برای افطار نوشتم که هر روز فکر کردن به اینکه: چی درست کنم؟ نداشته باشم.بعله که همچین دخملیم من  و اینکه کلی آش و سوپ تدارک دیدم توی برنامه + چندتا غذای دیگه اما بیشترین غذاها انواع سوپ و آشه.

و اما داستان این پست - دیروز که وب هیدرا بانو بودم و بحث افطاری و اینا بود قرار شد من از غذای دبروزم بگم و اینکه چیه و چطوره. 

از آنجاییکه من همیشه عاشق درستیدن غذاهای جدیدی هستم که به ذائقه ام خوش بیاد و از مواد اولیه اش خوشم بیاد!! این سوپ دیشب که اسمش بود {سوپ حریره} رو باز هم با کمک نت جان عزیز!! پختم و خدا رو شکر همه خوششون اومد. 

البته که لینکهای زیادی این غذا رو آموزش دادن اما من اتفاقی در گشت و گذار میان سوپ ها و آش ها اینجا پیداش کردم. 

ناگفته نماند که از آنجاییکه مقاومت در برابر تغییر همیشه وجود داره - قبل تست غذا اظهار نظرهای مختلفی دریافت کردم. 

مثلاْ داداش جان : عاقا شما یه مدت بسیار در دنیای چت می گشتی الان به جای چت میری غذای جدید می کشفی! من باید با این گوگل صحبت کنم که توی آشپزی دخالت نکنه!!! که شما تشویق به تجربه های جدید بشی و ما نیز هم !! 

داداش گوگولی: آجی بازم داری آش می پزی؟ 

بابا: اووم دختر بابا داره چکار می کنه؟ کمک میخواد؟ 

مامان: چه بوهای خوبی راه انداختی - بوش که خوبه حالا ببینیم چی در میاد. 

خاله دختر جان: من همیشه دستپختت رو دوست دارم.بعداْ دستورشو بهم بده . (من : هنوز که معلوم نی چی در میاد! او : من بهت اعتماد دارم که خوشمزه میشه) 

 

و اما غذایی که من پختیدم شد این  : 

 

و واکنشها بعد تست و خوردن غذا : 

داداش جان : اوووم خوبه ها.خب من که همیشه میگم غذاهات خوشمزه است  

داداش گوگولی : من دوست دارم اما همش آش و سوپ برا افطار؟ (- بلی برا اینکه هم سبکه هم مقویه هم مواد مغذی بدنت تامین میشه

بابا و مامان و خاله دختر : خعلی عالی بود.  

* * * * * 

اصن هم خودشیفته نیستم.

نظرات (1)
+ فقط من!
سلاااااااام بر مریم بانوی خودم ...
سرآشپز جوون
پس خوشمزه میشه . اتفاقا منم بعد از معرفی شما یه چرخی تو نت زدم و رسیپیش رو به دست آوردم و به نظرم اومد همون سوپ سبزیجاتیه که من خودمم درست میکنم ( دریخچال رو باز میکنم و همه سبزیجات رو بیرون میارم و باهاش سوپ درست میکنم )
در حالیکه از اسمش یاد حریره بادوم افتاده بودم
حالا شما که درست کردی بگو فرق مهم دیگه ای هم داره؟
البته یادمه بعضیا قرار بود رسیپی خودشون رو بذارن هااا
دوشنبه 16 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 05:15 ب.ظ
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلااااااااام بر هیدرابانوی ستاره سهیل.
تعریف از خود نباشه بله خوب بود.

منم یاد همون حریره بادوم افتادم و بعدش دیدم اونجوری نیست. فقط از ادویه های متفاوت استفاده شده که عطر خاصی داده (من معمولا از دارچین و زنجبیل توی سوپ استفاده نمی کنم)
و اینکه نخود هم داشت که سوپهای من نخود نداره مگه نخود سبز
در کل ترکیب کرفس و گشنیز و جعفری(اضافه خودم) خعلی جالب بود.


البته توضیحات نت به نظرم کامل نبود و من اول کره رو با کمی روغن مخلوط کردم که نسوزه و پیاز و گوشت رو کمی تفت دادم بعد ادویه ها رو اضافه کردم و گوجه هایی که رنده کرده بودم و کرفس خرد شده و آب و چند تا جوش که زد عدس اضافه شد.نخود رو خیس کرده بودم و بعد هم جدا پختمش.گشنیز و جعفری رو هم خرد کردم و قبل اضافه کردن رشته فرنگی اضافه کردم.بعد نخود و رشته فرنگی.تخم مرغ هم نزدم.فقط وقتی اجاق رو خاموش کردم آب لیموی تازه رو بهش زدم که عطرش از بین نره با حرارت دیدن.
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.